Ние от SGB iTech предлагаме пълно обслужване в сферата на информационните технологии. Разработваме цялостни решения за лица и фирми с перспективно мислене. В работата си поддържаме отношения, базирани на прозрачност и взаимно доверие както към нашите служители, така и към нашите клиенти и партньори.
С нашия екип реализираме Вашите идеи бързо и професионално. Като агенция за цялостно обслужване в сферата на информационните технологии, ние комбинираме хардуер и софтуер знания и умения, за да дадем на клиентите си несъизмерими резултати. Ние ще Ви консултираме при хардуерен проблем и препоръчаме най-изгодният за Вас вариант – от поправката на стари компютри, лаптопи и таблети до изготвяне на най-оптималната и изгодна за Вас оферта според Вашите желания, от поддръжката на Вашата изградена ИТ инфраструктура, до създаването на изцяло нова такава специално за Вашите нужди.
Екипът ни ще Ви помогне както за Вашата вътрешна система така и за изграждането на Вашия уебсайт (магазин). Изграждането на сериозни, взаимоизгодни отношения с Вашите потребители, внушавайки им умело, че Вие сте точно това, от което те имат нужда е наша специалност. Ние от SGB iTech смятаме, че новите технологии, добрия уеб дизайн,  SEO оптимизацията, съчетани с подходящ мениджмънт е ключът за развитието и успеха на Вашия бизнес.

 

Защо трябва да се възползвате от нашите IT услуги?

Много фирми предлагат поддръжка на компютърна техника, за да облекчат финансово своите клиенти. Да, това е едно от основните предимства на поддръжката, но не най-важното. Обръщайки се към специалистите на SGB iTech, Вие получавате следните облекчения:

  • спирате да мислите за вечните затруднения, които Ви създава техниката;
  • разполагате с квалифицирани софтуерни и хардуерни специалисти, на които можете да се доверите напълно. Можем да Ви обслужим както дистанционно (не е задължително всеки път да Ви посещаваме в офиса), така и на място при Вас;
  • разполагате с надеждно изградена система за работа с компютрите си;
  • с нас можете да запазите най-ценния си ресурс – информацията във фирма. Разработената от нас авторска система за периодични архиви не веднъж е спасявала изгубени или повредени файлове;
  • спокойствие от „изтичане“  на информация – защото философията на SGB iTech се базира на непреклонната честност.

Вие можете да се възползвате от разнообразните ни IT решения. Не се колебайте, а се свържете с нас!

Със SGB iTech Вие ще спечелите не само множество клиенти, но и дълготрайни партньори.

Ако желаете да научите повече ни пишете на office@SGB-iTech.com или се обадете на телефон: +359882500015

Очакваме Ви!

Scroll to Top
Scroll to Top