Една от дейностите на SGB iTech е проектиране, изграждане и монтаж на видеонаблюдение. Услугата е подходяща както за различни по вид и капацитет бизнес обекти, така и за частни лица, целящи да защитят материалната си собственост и лична неприкосновеност. Извършена от нас, дейността по монтиране на вашата охранителна система ще бъде изпълнена съобразно всички изисквания за качество и безопасност.

За да се развива един бизнес успешно е необходимо да се изгради правилна комуникация, за което е необходимо да се създаде кабелна система. SGB iTech се е специализирала в изграждането на всякакви локални и интернет мрежи. Всяка мрежа трябва да бъде внимателно проектирана за надеждното й функциониране. Фирмата има опит с такива проекти и изпълнението им, благодарение на което изгражда бързи, гъвкави и надеждни мрежи. Нашите специалисти ще изградят и „оживят“ вашата мрежа, независимо от категорията, която се цели.

В този динамичен живот, видеонаблюдението е важна част от сигурността за всеки един тип бизнес. SGB iTech предлага различни видове системи за видеонаблюдение, според спецификата на обекта.

Системите за контрол на достъпа се използват от много фирми, с цел централизирано управление на всички видове помещения в сградата ви – офиси, магазини, търговски обекти, асансьори и други. Чрез използването на тази система се спестяват усилията и ресурсите за физически контрол на вход и изход на контролираните помещения.

Ние от SGB iTech ще Ви консултираме, доставим, изградим и настроим Вашата системa за видеонаблюдение и сигурност. Бихме могли да изпълним Вашия проект и след това да сключим договор за поддръжка. Ако Вие сте представител на местен бизнес чилище, общинска институции, хотел заведение за хранене или друг малък или по-голям търговски обект може да се свържете с нас за да изготвим най-подходящата оферта за Вас.

Сигурността е безценен стимул днес. Сигурността е всичко. Сигурността няма цена. Така смятаме в SGB iTech и стоим стабилно зад думите и концепцията си. Спокойствието и сигурността за дома и бизнеса – това са неща, които не биха могли да бъдат измерени в пари или усилия. Те са фактори, които просто трябва да бъдат налице.

Това е причината ние от SGB iTech да влагаме всяко наше усилие в концепцията за сигурността. При нас откривате разнообразие от камери за видеонаблюдение с високо качество. Именно те са инструментът, чрез който осигуряваме онази част от Вашите дела и бизнес, които изискват високо ниво на сигурност.

Във връзка с видеонаблюдение, SGB iTech може да предложи:

  • Безплатна консултация и препоръки за възможностите и най-оптимизационните решения за Вашия конкретен случай;
  • Изграждане на видеонаблюдение;
  • Поддръжка на изградено от нас или вече съществуващо видеонаблюдение;
  • Оптимизация на вече съществуващо видеонаблюдение.

Видеонаблюдението е чудесен начин да:

  • Повишите сигурността и контрола на Вашите обекти;
  • Повишите лоялността и дисциплината на своите служители;
  • Си гарантирате доказателства в случай на нужда;
  • Бъдете осведомени за всяко действие, което се случва на мястото, което е поставено под наблюдение;
  • Се предпазите от грабеж и злонамерени деяния.

SGB iTech е Вашият надежден партньор по пътя към успеха!

Ще се радваме да отговорим на всичките Ви въпроси!

Ако желаете да научите повече ни пишете ни на office@SGB-iTech.com или се обадете на телефон: +359 882 500 015

Scroll to Top
Scroll to Top