Виртуални частни мрежи (VPN):

Изграждане на индивидуални виртуални мрежи VPN решения за свързване на два или повече отдалечени офиса на организацията ви или за отдалечен и сигурен достъп до ресурсите на локалната Ви мрежа.

Изграждането на VPN (виртуална частна мрежа) е ефективно решение, чрез което ще можете да свържете в една мрежа отдалечените офиси на Вашата компания. Това решение е изключително подходящо за компании, които имат офиси в различни точки на страната и се нуждаят от постоянна връзка по между си.

Какво представлява VPN?

Чрез VPN (виртуална частна мрежа) можете да създавате сигурни връзки до други мрежи през Интернет. SGB iTech Ви предлага изграждане на сигурна VPN мрежа във Вашата компания. По този начин ще имате възможност да ползвате софтуерни приложения и информация, които се съхраняват на отдалечени сървъри. Реално, ще имате достъп до фирмената мрежа, където и да се намирате. Чрез изграждането на VPN фирмената информация се криптира, като по този начин Ви гарантираме нейната сигурност. Избирайки SGB iTech да изгради и поддържа Вашата VPN мрежа, получавате:

Осигурете сигурна връзка с Вашата фирмена мрежа за отдалечени и мобилни потребители

В днешната технологична реалност, използването на високотехнологични решения е от изключително значение за развитието на Вашия бизнес. Например давайки достъп на служители Ви до корпоративна информация извън офиса може да крие рискове относно сигурността на данните Ви. Силата на VPN се крие в способността си да поддържа частни трансмисии, използвайки дистанционно свързване, иначе казано VPN е протокол, който дава възможност за сигурен отдалечен достъп до корпоративната Ви мрежа чрез друга мрежа, като криптира прехвърляните данни. 

VPN е подходящ за компании, развиващи своята дейност в отдалечени офиси, като например ресторанти, търговски вериги, компании с няколко представителства в страната. VPN осигурява сигурност на предаваните данни и информация между офисите. 

Разширете обхвата на Вашия VPN чрез отдалечен достъп

Отдалечения достъп Ви позволява да получите достъп до Вашия бизнес от дома или по време на пътуване извън офиса. Site-to-site VPN позволява работното място да бъде практически навсякъде – летище, хотелска стая, магазин за кафе или у дома. Така служителите получават бърз, гъвкав и много сигурен достъп до корпоративни приложения и ресурси. 

Отдалечените услуги за достъп са практично решение за разширяване обсега на Вашата корпоративна VPN връзка, подходящо за компании, чиито служители са в постоянно движение или предлагат възможност за дистанционна работа от вкъщи. По този начин компанията ще може да бъде спокойна за защитата на данните й, както и служителите ще получават достъп до корпоративни ресурси, независимо от това от къде работят. 

SGB iTech е Вашият надежден партньор по пътя към успеха!

Ще се радваме да отговорим на всичките Ви въпроси!

Ако желаете да научите повече ни пишете на office@SGB-iTech.com или се обадете на телефон: +359 882 500 015

Scroll to Top
Scroll to Top