SGB iTech работи с екип от специалисти в областта на ИТ планирането и стратегиите, който помагат на клиентите да увеличат до максимална степен стойността на своите инвестиции в ИТ сектора.

Когато Вашият бизнес расте и се развива е неизбежно и Вашата ИТ стратегия да се развива с него. SGB iTech ще Ви консултира именно при взимането на инвестиционни решения в областта на информационните технологии, за да можете да извлечете максимална възвращаемост от своята инвестиция.

Предлаганите от SGB iTech консултации относно компютърни услуги се извършват по телефона, имейл или скайп, до колкото е възможно с оглед на компютърния проблем и нуждите на клиента.

SGB iTech препоръчва на своите клиенти да се свържат с нас предварително с цел по-бърза диагностика на неизправния компютър или лаптоп и съкращаване времето за реакция.

Консултациите се предоставят от компетентен персонал и често пъти се предлагат различни варианти на решение на компютърен проблем, така че клиентите да имат време да изберат пасващо за тях решение, преди да ни посетят.

Компютърни консултации се извършват по телефон, имейл или скайп в работно време (8:00 – 19:00 делнични дни, Събота 9:00 – 13:00, Неделя – Почивен ден)

Можете да се свържете с нас за повече информация относно всичките ни услуги.

Каква техника да поръчате? Кой софтуерен продукт ще е най-подходящ за Вашите служители? Какво оборудване да изберете? В каква насока да поведете Вашата ИТ политика и как да засилите Вашата ИТ сигурност?

Ние не само ще ви препоръчаме и намираме най-доброто решение на наи-добрата цена, но след това умело и адекватно ще го управляваме.

 

Scroll to Top
Scroll to Top