ИТ Мениджмънт
Погрижете се за Вашето спокойствие!
управление

ИТ решения, които работят за Вас !

Чрез ИТ мениджмънт на компютърна и комуникационна техника ние ви предлагаме гарантирано, надеждно и професионално обслужване

Ние Ви предлагаме не просто абонамент за компютърна поддръжка, а едно модерно и адекватно ИТ управление за цялата Ви компания.

SGB iTech предлага мениджмънт на компютърна и комуникационна техника за своите корпоративни клиенти, които се нуждаят от гарантирано, надеждно и адекватно обслужване.

Нашият екип от специалисти осигурява безпроблемна работоспособност на Вашите системи и Ви помага при възникване на проблеми, които затрудняват Вашата дейност. Ние Ви предлагаме не просто абонамент за компютърна поддръжка, а едно модерно и адекватно ИТ управление за цялата Ви компания.

Какво означава това?

Бърза и адекватна реакция при възникнали проблеми;
Разработване и внедряване на политика по информационна сигурност;
Доставка на компютърна техника и консумативи;
Индивидуално отношение и внимание към всеки един клиент;
Консултация по всякакви ИТ въпроси;
Превенция от загуба на данни и информация.

ИТ инфраструктурата се състои от: мрежа от настолни компютърни станции, лаптопи, сървъри,  принтери, скенери, копирни машини и др. устройства. Тяхното функциониране неминуемо влияе на приходите на компанията, затова обслужването им от квалифицирани ИТ специалисти е абсолютно необходимо.

Проблеми с техниката възникват ежедневно, а абонаментното обслужване на ИТ инфраструктурата включва бързо и професионално решение на проблемите, които е възможно да се появят както при софтуерните продукти , така и при работата на оборудването.

Целта на SGB iTech е изготвянето на цялостна ИТ концепция, съобразена с индивидуалните нужди и бюджети на всеки един клиенти.

Изключително държим на конфиденциалността и запазване фирмените тайни на нашите клиенти по време на целия процес от съвместната ни работа и след това.

Цената на абонаментната компютърна поддръжка се определя от услугите, които искате да използвате и се договаря допълнително.

Изпратете Вашето запитване за ИТ и компютърна поддръжка

Нашите специалисти могат да Ви консултират и да Ви дадат ценни съвети каква е най-правилната ИТ стратегия за Вашия бизнес.
В случай, че желаете да получите ценово предложение за ИТ поддръжка на Вашата техника и софтуер
Scroll to Top
Благодарим Ви за изпратеното запитване!

В най-кратки срокове ще се свържем с Вас!

За да проверите статуса на Вашето запитване отговорете на полученото съобщение или ни потърсете на телефон: +359 882 500 015.

Поздрави от Екипа на „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД!

Уеб Дизайн: SGB iTech

С уважение,
SGB iTech / Serenity Group Bulgaria ltd.
Мобилен телефон: 
+359 882 500 015
E-mail: 
[email protected]
Website:
www.SGB-iTech.com
 
SGB iTech е Вашият надежден партньор по пътя към успеха!
Ще се радваме да отговорим на всичките Ви въпроси!