КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА
Инвестирайте във Вашето спокойствие!
Ние от SGB iTech поддържаме Вашата информационна система в пълна готовност за работа.
поддръжка

Целта на абонаментната техническа поддръжка на компютри и сървъри е да преотстъпите грижата за функционалната работоспособност на информационната Ви система в наши ръце на разумна цена и да насочите Вашите усилия изцяло върху печелившият си бизнес. Това Ви дава сигурност, спокойствие, надеждност и Ви помага да насочите времето и усилията си в посока на подобрение на Вашите бизнес процеси! 

Ние ще се погрижим за Вашия хардуер и софтуер. Услугата компютърна поддръжка Ви предоставя възможност да получите бърза и адекватна реакция от нашия екип.

Осигурен мониторинг на състоянието на Вашите компютри, лаптопи, таблети, смартфони, сървъри и др., както и цялостна поддръжка на ИТ инфраструктурата на Вашия бизнес.

Ние в SGB iTech работим и чрез метода „Отдалечен достъп“, но в зависимост от Вашия проблем и при необходимост не се колебаем да Ви посетим на място, колкото и време да е необходимо до пълното отстраняване на проблема, който имате.

Всички наши клиенти имат възможност да ползват преференциални цени при закупуване на компютри, компютърни конфигурации, структурно окабеляване, както и лаптопи, таблети, смартфони и всякакъв вид лицензиран софтуер.

Нека не забравяме, че абонаментната компютърна поддръжка представлява съвкупност от няколко ИТ услуги, които са обединени в тази категория. От нас винаги може да очаквате да:

  • Спазваме конфиденциалност по отношение на клиентската информация;
  • Решаваме всички хардуерни и мрежови проблеми;
  • Решаваме всички софтуерни проблеми, свързани с операционните системи и драйвърите на компютрите и поддръжка на сървърите;
  • Решаваме всички софтуерни проблеми, свързани с инсталираните стандартни приложни програмни продукти на компютрите и сървърите: стандартни офис приложения, кирилизация, електронна поща, комуникации, антивирусни програми, стандартни графични приложения т.н. Изключения правят специализирани софтуерни продукти, счетоводни програми, ERP системи, CRM системи – за тези случаи оказваме енергично съдействие в рамките на колегиалните отношения с официалния представител на софтуерния продукт. 
  • Инсталираме и преинсталираме софтуерни продукти като запазим данните Ви;
  • Извършваме периодична софтуерна профилактика на компютрите;
  • Инвентаризираме, оптимизираме и развиваме Вашата информационна система и всичко, което е необходимо за безпроблемното функциониране на Вашия бизнес.

Не на последно място, абонаментната компютърната поддръжка спестява много финансови средства, а това Ви гарантира отлично качество на услугата. Без значение дали сте малка, средна или голяма компания или частно физическо лице, Вие можете да станете наш клиент!

Лесно е като се свържете се с нас чрез ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ ЗА ИТ И КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА, позвъните на тел:  +359 882 500 015 или ни изпратите email на [email protected]

Абонаментни планове за поддръжка на компютърни системи

Абонаментни планове за поддръжка на сървърни системи

Scroll to Top
Благодарим Ви за изпратеното запитване!

В най-кратки срокове ще се свържем с Вас!

За да проверите статуса на Вашето запитване отговорете на полученото съобщение или ни потърсете на телефон: +359 882 500 015.

Поздрави от Екипа на „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД!

Уеб Дизайн: SGB iTech

С уважение,
SGB iTech / Serenity Group Bulgaria ltd.
Мобилен телефон: 
+359 882 500 015
E-mail: 
[email protected]
Website:
www.SGB-iTech.com
 
SGB iTech е Вашият надежден партньор по пътя към успеха!
Ще се радваме да отговорим на всичките Ви въпроси!