Инцидентната компютърна поддръжка е услуга, която Ви позволява посещение от специалист на посочен от Вас адрес за извършване на софтуерна и хардуерна диагностика, както и решаване на проблеми на място при Вас. Услугата се предлага за физически и юридически лица. Дори и да не сте клиент на „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, при възникнал проблем може да ни се обадите и ние ще Ви посетим, ще анализираме причината, ще решим проблема и ще Ви предложим решение и превантивни мерки за да се предпазите от подобни проблеми в бъдеще. Пълният набор от предлаганите от нас компютърни услуги могат да бъдат извършвани и еднократно, без да сте наш клиент. В този случай не се обвързвате с договорни отношения и Вие заплащате само стойността на конкретната услуга. SGB iTech предлага денонощна техническа поддръжка на компютърни мрежи и системи както на бизнес потребители, така и на индивидуални клиенти. 

В областта на компютърната техника всеки знае по нещо и точно затова ползвателите й се делят на „крайни потребители“, „специалисти/техници“, „системни администратори“ и „IT мениджъри (мениджър Информационни Технологии)“.

Поддръжката на всяка система трябва да се извършва от квалифициран персонал. Ние разполагаме със специалисти от всички нива. Това ни позволява да предложим качествена поддръжка на наличната техника при нашите клиенти.

Благодарение на тясното ни сътрудничеството с всички специализирани сервизи можем да поемем поддръжката на цялата налична информационна среда в една фирма. 

Проблемите, които можем да отстраним на място при Вас са: 

 

SGB iTech е Вашият надежден партньор по пътя към успеха!

Ще се радваме да отговорим на всичките Ви въпроси!

Ако желаете да научите повече ни пишете ни на office@SGB-iTech.com или се обадете на телефон: +359882500015

Scroll to Top
Scroll to Top