Общи положения

Уебсайтът www.SGB-iTech.com представлява електронен каталог за продуктите на „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД. С ползването на уебсайта Вие се съгласявате с общите условия за ползване. Ако някое от условията не Ви удовлетворява, молим да не ползвате настоящия уебсайт.

Съдържание на сайта

„СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД запазва собствеността, авторските права и правата на интелектуална собственост в и над този сайт. Вие се съгласявате да спазвате всички съобщения за авторство и други ограничения, съдържащи се във всяка информация, софтуер или друг материал, достъпен чрез този сайт. Всички търговски марки, означения и имена, изложени на сайта, принадлежат на съответните им собственици. Нищо на този сайт не следва да бъде тълкувано като предоставящо (косвено или по друг начин) лиценз или право за ползване на търговските марки, означения и имена, изложени на сайта без да е предоставено предварително писменото съгласие на техните собственици. „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД не дава гаранция, че използваните от Вас материали, достъпни чрез този сайт, няма да засегнат правата на трети лица,които не са свързани с „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД.

Авторски права

Съдържанието на уебсайта, всички текстове и изображения, начинът на подредба и структуриране на информацията са собственост на „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и са защитени от Закона за авторското право и сродните му права. Позволено е използването на този сайт, запазване на части от него на личен компютър и разпечатване на съдържанието му за лични, нетърговски цели.

При информация, че материали, публикувани на уебсайтa www.SGB-iTech.com нарушават нечии права на интелектуална собственост, можете да се свържете с нас на посочените на заглавната ни страница начини, като разясните вашите възражения, за да предприемем необходимите мерки.

Точност и достоверност на информацията

Публикуваното на уебсайта съдържание е с информативно и с рекламна цел и е възможно да има допуснати грешки. „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД не гарантира, че уебсайтът не съдържа грешки и че достъпът до нея е непрекъсваем. „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД си запазва правото да редактира уебсайта си и да прекратява достъпа до него по всяко време. „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД се задължава да вземе всички разумни мерки с цел да публикува сигурна и качествена информация на сайта си, но грешки и пропуски, както и закъснения в обновяването на данните не могат да бъдат изключени. Коментари, мнения и публикации на посетители, клиенти или други лица извън „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, принадлежат на автора си. „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД не носи отговорност за тяхната истинност и коректност.

Забранена и непозволена употреба

Потребителят няма право да събира информация от уебсайта на „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, ако същата ще се използва за неправомерни и неетични цели, нарушаващи законите на Република България, нарушаващи неприкосновеността на личността, както и за попълване на пощенски списъци, спам, неоторизиран достъп и ограничаване на достъпността на сайта за останалите потребители. Потребителят се съгласява, че няма да използва устройство или софтуер в опит да се намесва в правилното функциониране на този сайт.

Промяна на условията и правилата за ползване на сайта

„СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД си запазва правото да променя тези правила по всяко време без предварително известяване. Направените промени влизат в сила в момента на публикуването им в сайта. Ако не сте съгласни с настоящите Условия за използване, Вие можете да прекратите участието си като страна по тези правила, като преустановите използването и посещаването на уебсайта на „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и унищожите материалите, които сте свалили, принтирали или по какъвто и да е начин запазили от сайта.

Scroll to Top
Scroll to Top