Изграждане и абонаментна поддръжка на компютърни системи
Инвестирайте във Вашето спокойствие!
промо

Абонаментни планове за поддръжка на компютърни системи

Всички наши абонаментни планове за компютърна поддръжка включват първоначален одит на ИТ инфраструктура. Това включва опис и управление на информационните процеси и свързаните с тях ресурси, също така поддръжката на периферията прилежаща към тях освен софтуерната и ремонтната хардуерна поддръжка на специализирани печатащи, копирни и други възпроизвеждащи печат устройства, която поддръжка подлежи на допълнителна договорка в зависимост от вида и функциите, които изпълнява.

Цената за компютърна поддръжка пряко зависи от включените услуги в абонаментния план, периода на абонамента, броя обслужвани устройства (компютри/лаптопи),  от това дали тепърва встъпвате в договорни отношения с нашата компания, дали сте бизнес клиент, училище или организация с предмет на дейност обучение, държавна, общинска или организация с нестопанска цел.

Цената на поддръжката на сървъри се договаря допълнително и зависи не само от изброените по-горе фатори, но и от вида на сървъра и функциите, които изпълнява.

За да получете конкретна оферта за поддръжка на Вашите устройства, моля да попълните нашата формата за ЗАПИТВАНЕ ЗА ИТ И КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА. Всички планирани посещения се извършват след предварителна уговорка по заявен технически казус за отстраняване на конкретни софтуерни и хардуерни проблеми. Поддръжката извън работни дни се извършва посредством Отдалечено администриране /дистанционна поддръжка/.

Абонаментни планове за поддръжка на компютърни системи

Scroll to Top
Благодарим Ви за изпратеното запитване!

В най-кратки срокове ще се свържем с Вас!

За да проверите статуса на Вашето запитване отговорете на полученото съобщение или ни потърсете на телефон: +359 882 500 015.

Поздрави от Екипа на „СЕРЕНИТИ ГРУП БЪЛГАРИЯ“ ЕООД!

Уеб Дизайн: SGB iTech

С уважение,
SGB iTech / Serenity Group Bulgaria ltd.
Мобилен телефон: 
+359 882 500 015
E-mail: 
[email protected]
Website:
www.SGB-iTech.com
 
SGB iTech е Вашият надежден партньор по пътя към успеха!
Ще се радваме да отговорим на всичките Ви въпроси!