Всички наши абонаментни планове за компютърна поддръжка включват първоначален одит на ИТ инфраструктура. Това включва опис и управление на информационните процеси и свързаните с тях ресурси, също така поддръжката на периферията прилежаща към тях освен софтуерната и ремонтната хардуерна поддръжка на специализирани печатащи, копирни и други възпроизвеждащи печат устройства, която поддръжка подлежи на допълнителна договорка в зависимост от вида и функциите, които изпълнява.

Цената за компютърна поддръжка пряко зависи от включените услуги в абонаментния план, периода на абонамента, броя обслужвани устройства (компютри/лаптопи),  от това дали тепърва встъпвате в договорни отношения с нашата компания, дали сте бизнес клиент, училище или организация с предмет на дейност обучение, държавна, общинска или организация с нестопанска цел.

Цената на поддръжката на сървъри се договаря допълнително и зависи не само от изброените по-горе фатори, но и от вида на сървъра и функциите, които изпълнява.

За да получете конкретна оферта за поддръжка на Вашите устройства, моля да попълните нашата формата за ЗАПИТВАНЕ ЗА ИТ И КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА. Всички планирани посещения се извършват след предварителна уговорка по заявен технически казус за отстраняване на конкретни софтуерни и хардуерни проблеми. Поддръжката извън работни дни се извършва посредством Отдалечено администриране /дистанционна поддръжка/.

Scroll to Top
Scroll to Top